diumenge, 7 d’octubre del 2012

Taller III Setmana Cultural Fallera a Borriana i desfilada a Catí



El dissabte 6 d'octubre vàrem tindre un dia ben completet. De matí vàrem col·laborar en la III Setmana Cultural que organitzava la Federació de Falles de Borriana, fent un taller de cabuts en què els xiquets varen poder fabricar-se el seu propi cabut amb caixes de cartó, paper de seda i cartolina. Alguns d'ells molt ben fets, la veritat.

També havíem baixat la geganta Mercé i un parell de cabuts i tots aquells que els abellia varen poder posar-se'ls i experimentar què se sent estant dins d'un cabut.


Ja de vesprada ens vàrem dirigir a la bonica vila medieval de Catí, on vàrem fer una desfilada amb el gegant Blai, els gegantons Centet i Quiquet i 5 cabuts. Una novetat a Catí on no mai havien tingut un acte amb estes figures i és evident que els va agradar i molt. Encara que al principi els xiquets estaven una miqueta gelats i no s'acostaven massa a les figures, prompte se'ls va passar la por i varen acabar jugant amb ells, gastant-los bromes i acaçant-los. Varen xalar la gana... En acabar, molts d'ells varen voler fer-se fotos amb les figures i es varen quedar observant com els despullàvem i els desmuntàvem.

Fotos: