EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

divendres, 19 d’octubre de 2012

Visita a l'escola Novenes de CalatravaHui divendres 19 d'octubre hem acudit al col·legi Novenes de Calatrava per a col·laborar en el projecte que els alumnes de 4 anys han estat treballant estes últimes setmanes sobre els gegants i els cabuts.

Els cabuts que hem portat són el pirata, la negreta i el vaquer i també el gegantó Quiquet, a més dels instruments que sempre els acompanyen, la dolçaina i el tabalet. En primer lloc els xiquets han estat preguntant-nos tots els dubtes que estos dies arrere els havien anat sorgint sobre el món dels gegants i els cabuts quan treballaven el projecte. En acabant hem eixit al pati, on s'han provat els cabuts i els hem ensenyat un ball, que alguns d'ells s'han animat a ballar amb els caps que s'havien confeccionat.

Finalment, algunes altres classes d'educació infantil també han eixit al pati, on hem muntat el gegantó Quiquet i hem estat ballant tots junts i passant-ho la mar de bé.

Fotos: