EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

diumenge, 31 de maig de 2015

Presentació i bateig de la geganta Madalena de MoncofaAhir vàrem conéixer la nostra nova fillola, Madalena, i és que els nostres amics de la Colla de Gegants i Cabuts de Moncofa estrenaven la seua primera geganta, que representa una llauradora amb una colflor a la mà. 

La vesprada va començar amb la plantada de les figures a la plaça de la Constitució, acompanyats dels grups de l'Alcora, Artana, Gandia, Onda i els amfitrions de Moncofa. Primer es va fer el bateig de la geganta Madalena, sent els padrins els gegants Jedid d'Onda i la nostra Mercé de Borriana.

I en acabar el bateig, la cercavila, amb els carrers plens de gent expectant que no volia perdre's què era això d'un passeig de gegants i cabuts que no havien vist abans al poble, qeu va acabar al lloc de la plantada amb la presentació i un ball de lluïment de les figures de cada colla,  i finalment el ball conjunt de tots.

Un gran dia per a Moncofa i la seua Colla de Gegants i Cabuts, a la qual des d'ací els desitgem una llarga trajectòria plena d'èxits.

Fotos:
https://goo.gl/photos/S3cTXL6NsuERFQQZ8