EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

diumenge, 14 de juny de 2015

II Trobada de Nanos i Gegants de MonòverHui 14 de juny hem estat a Monòver participant en la seua II Trobada de Nanos i Gegants, amb les colles d'Abaran, Alacant, Asp, Novelda, el Pinós, Vinaròs i els amfitrions de Monòver.

De bon matí hem carregat les figures a l'autobús i hem eixit cap al Vinalopó, 2 hores i mitja de viatge que han passat rapidet. En arribar ens han convidat a esmorzar i hem muntat els gegants davant de la plaça de bous, des d'on començava la cercavila, que ha transcorregut amb un sol que badava pedres, fins a la plaça de la Sala.

A l'arribada a l'ajuntament hem fet l'entrada a la plaça, plena de gom a gom, amb un ball de lluïment. Seguidament ha tingut lloc el lliurament de recordatoris i un ball conjunt de tots els gegants. Finalment hem anat a desmuntar els gegants i hem dinat tots junts al casino de Monòver.

Ho hem passat molt bé, ha sigut una gran trobada i els companys de Monòver ens han tractat de categoria. Ens hem quedat amb ganes de repetir, però l'espera no serà molt llarga ja que ben prompte tenim la pròxima eixida.

Fotos:
https://goo.gl/photos/6VH9Ch3YmDG7ozJ58