EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

dijous, 4 d’agost de 2011

XXI Trobada de Gegants i Cabuts de Benicarló

I un any més, hem tornat a Benicarló, ja que el dissabte 30 de juliol va tindre lloc la seua XXI Trobada de Gegants i Cabuts.

Patint durant el camí perquè havia estat plovent i l’oratge no estava massa clar, enguany hem plantat al passeig de Febrer i Soriano, amb les colles d’Alcanar, l’Aldea, Badalona, Benicàssim Calafell, la Roca del Vallés, el Passeig de les Palmeres de Tarragona, Ulldecona, Vinaròs, Xerta i els amfitrions de Benicarló.

En acabant hem anat a berenar al poliesportiu i allà a les 7:30 ha començat la cercavila pels carrers més cèntrics, que ha finalitzat a la plaça de Sant Bertomeu amb el ball de cada colla, el lliurament de recordatoris i la ballada final.

Hem de dir que ens ha agradat molt el cabut Astèrix de la colla de la Roca del Vallés i ens ha fet molta gràcia el seu gegantó que anava tirant aigua, i com a anècdota, el nostre cabut pirata ha trobat el seu germà bessó.