EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

dimarts, 28 de juny de 2011

XXI Trobada de Nanos i Gegants de Vinaròs

El passat dissabte 25 de juny vàrem assistir a la XXI Trobada de Nanos i Gegants de Vinaròs, i ja és el quart any que visitem els nostres amics vinarossencs. A més de la nostra colla, havien acudit les d’Alcanar, Amposta, Benicarló, Benicàssim, Botafocs de Castelló, Maials, Sant Carles de la Ràpita, el Passeig de les Palmeres de Tarragona, Ulldecona i els amfitrions de Vinaròs.

Després de plantar al passeig marítim, tots a dinar. Paelleta, pastissets, misteleta... i en acabant, en lloc de la becadeta, la majoria vàrem preferir prendre el bany a la platja del Fortí amb els gegants com a paisatge. I és que, només pel banyet, ja fa goig anar a les trobades de Vinaròs.

A les 6 va començar la cercavila, encapçalada per l'haca de la colla Botafocs, i que va acabar al passeig marítim amb el ball de la colla de Maials i el ball dels nanos i el dels gegants de la colla amfitriona. Finalment es va fer la ballada conjunta de tots els gegants i a desmuntar, sopar i cap a casa.

Fotos:
https://goo.gl/photos/WHwp7QDGG4PfRPEj6