EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

diumenge, 20 de setembre de 2015

XI Trobada de Gegants i Cabuts de BenicàssimAhir, 19 de setembre, vàrem tornar a Benicàssim, a la seua XI Trobada de Gegants i Cabuts, on participàvem les colles d'Alcalà de Xivert, l'Alcora, Almassora, Borriana, Castelló de la Plana, Moncofa, Onda, la Vall d'Uixó, Vinaròs, i els amfitrions de Benicàssim.

A les 12:00 es varen plantar les figures al recinte firal, i els nostres gegants presentaven una imatge un poc diferent, ja que havien estat reparats dels desperfectes que havien anat patint en tantes i tantes eixides. També perquè Mercé no portava les arracades ni la joia, ja que encara li faltaven els últims retoquets, i Blai no portava el mocador perquè se'ns havia oblidat a casa. El dinar va ser al polisportiu i, en acabant, una volteta pel poble fins que es feren les 18:30 i començara la cercavila, que eixia del lloc de la plantada fins a la plaça de les Corts Valencianes, on va tindre lloc el lliurament de recordatoris i el ball conjunt de tots.

Fotos: