EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

diumenge, 30 d’agost de 2015

I Trobada de Gegants i Cabuts de MoncofaGran vesprada la que vàrem passat ahir al Grau de Moncofa, i tot un èxit en el debut de la colla de Moncofa en les trobades geganteres. I és que ahir tocava anar a Moncofa, tot un plaer per a la nostra agrupació perquè és una colla que hem vist com es gestava, com naixia i que hem seguit de primera mà com començava a caminar. La I Trobada de Gegants i Cabuts de Moncofa ha tingut la presència de les colles d'Alcoi, Almassora, Benicàssim, Borriana, Castelló de la Plana, la Vall d'Uixó i els amfitrions de Moncofa.

En una vesprada de molta calor, vàrem plantar ben prop de la mar i tot seguit portàvem els gegants fins a la plaça on tindria lloc l'actuació de Pep Gimeno "Botifarra". Plaça plena de gom a gom... tot un èxit. La jornada va continuar amb la desfilada dels gegants i cabuts, el ball de cada colla i el ball conjunt de tots i va acabar amb el sopar de germanor entre totes les colles. Esperem poder tornar ben prompte i repetir l'experiència.

Fotos:
https://goo.gl/photos/5j5uYHXtNVFBTn4G7