EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

dilluns, 5 de gener de 2015

Cavalcada de Reis de Nules 2015Hem tornat a Nules per a participar en la cavalcada de Reis, amb els nostres gegants Blai i Mercé, els gegantons Centet i Quiquet i alguns cabuts, amb carrers plens de gom i cares de xiquets il·lusionats per vore arribar els Reis.

Enguany la cercavila estava encapçalada per unes motos, seguides de les nostres figures i alguns cabuts de Nules, acompanyats de la música de dolçainers i tabaleters de Borriana i de Moncofa, als quals agraïm la seua inestimable ajuda per a què poguérem ballar els gegants i animar l'ambient. En acabant venien personatges infantils de la pel·lícula Madagascar, pingüins, batucada, dansa oriental... i finalment els Reis a cavall carregats de regals.

També volem donar les gràcies als membres de la Colla de Gegants i Cabuts de Moncofa, que ens ajudat a poder traure algunes de les figures i sense els quals no haguera estat possible.

Fotos:
https://goo.gl/photos/QaCBTWPEmvUxrw3B6