EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

diumenge, 5 d’octubre de 2014

III Trobada de Gegants i Cabuts de l'AlcoraAhir vàrem tornar a l'Alcora, a la seua III Trobada de Gegants i Cabuts, una trobada que es va consolidant i que no para d'augmentar en colles participants. Enguany n'han participat un total d'11,  una aragonesa, Alcorisa, una catalana, Tortosa, i la resta valencianes, Alcalà de Xivert, Almassora, Benicarló, Benicàssim, Borriana, Onda, Vila-real, Vinaròs i els amfitrions de l'Alcora.

Després d'arribar a l'Alcora i dinar tots junts, va tindre lloc la plantada a la plaça de l'Ajuntament, i seguidament la cercavila, com sempre començant per una costera ben empinada i en acabant ja tot planet i cap avall fins arribar al lloc d'eixida, on va tindre lloc la presentació d'un nou cabut, Pepe "Arqueta", que representa a qui durant molts anys ha sigut el pregoner de l'Alcora, i que va ser un moment molt emocionant perquè es trobava allí l'homenatjat. Finalment, ball conjunt de tots els gegants i cap a casa.

Fotos:
https://goo.gl/photos/qo71buSRJi7ph4pf6