EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

diumenge, 31 d’agost de 2014

Trobada de Gegants de TortosaHui hem anat a Tortosa, a la seua Trobada de Gegants, emmarcada en les festes de la Mare de Déu de la Cinta. De bon matí hem carregat l'autobús i hem mogut cap a la capital de les Terres de l'Ebre, on ens hem dirigit al Parc Municipal, lloc on tenia lloc la plantada, que hem compartit amb les colles d'Amposta, Ascó, Grallers de Jesús, l'Aguilot de Tortosa, Falset, Nanos del barri de Sant Llàtzer, Grallers d'Aldover, l'Hospitalet de l'Infant, la Bisbal del Penedés, lo Golafre de Remolins, Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, Alcanar, Capçanes, Benicarló, Dolçainers de Masdenverge i els amfitrions, la Colla Gegantera de Tortosa. 

Després del muntatge, hem esmorzat allà mateixa i en acabant ha tingut lloc el cercavila fins a l'ajuntament, on la colla d'Ascó, la nostra i la de Tortosa hem realitzat un ball de lluïment i s'ha donat un recordatori a cada colla participant. 

Finalment, hem tornat fins al Parc Municipal, on s'ha realitzat un ball final conjunt de tots els gegants participants. Per a acabar, una picadeta, desmuntar els gegants, carregar l'autobús i cap a casa.

Fotos:
https://goo.gl/photos/tW1XGnRWABoqPeN1A