diumenge, 6 d’octubre del 2013

II Trobada de Gegants i Cabuts de l'Alcora



Ahir dissabte, 5 d'octubre, vàrem pujar a l'Alcora, a la II Trobada de Gegants i Cabuts que organitzen els nostres amics alcorins que s'han incorportat amb molta força al món geganter.

L'acte va tindre lloc de vesprada, amb les figures d'Alcalà de Xivert, Almassora, Benicarló, Benicàssim, Borriana i Vinaròs, els aragonesos d'Alcorisa i els organitzadors de l'Alcora. La nostra associació portàvem els dos gegants Blai i Mercé, els gegantons Centet i Quiquet i els cabuts pirata i vampir, i ens acompanyaven alguns membres de la colla de dolçainers i tabaleters de Borriana.

Després d'un inici amb una costera molt dura, vàrem recuperar forces a mitjan recorregut amb una cervesa artesanal boníssima i l'acte va acabar a la plaça amb el ball de cada colla, la presentació un cabut nou, Pepe el del Hispano, una persona molt coneguda a l'Alcora, i un ball final de totes les figures juntes.

Des d'ací animem a la colla gegantera de l'Alcora a seguir així, fa goig vore'ls amb tanta il·lusió i ganes de fer coses noves.

Fotos:
https://goo.gl/photos/Fpi1Bhu5271zUsDF8