dimarts, 31 de juliol del 2012

XIX Trobada de Gegants i Capgrossos de Sant Pere a Rubí


El dissabte 30 de juny vàrem anar a Rubí, que es trobava immers en plenes festes de Sant Pere, per a participar en la seua XIX Trobada de Gegants i Capgrossos, convidats per la Colla de Geganters de Rubí.

De matí, i havent-ho carregat tot a l’autobús, vàrem mamprendre el camí cap allà Vàrem arribar a l’escola on dormiríem, deixar les coses de la nit i seguidament a muntar els gegants. Molt molt calorosa va ser la jornada, compartint trobada amb les agrupacions de Sant Andreu de Llavaneres, Vidreres, Vilanova del Vallés, el barri de Sarrià de Barcelona, el col•legi Teresa Altet, el barri del Pinar de Rubí i els amfitrions. Al final de la trobada hi va haver una sorpresa molt emotiva, ja que a un membre de la colla de Rubí, en Joan Miquel Merino, li varen regalar un cabut que era una rèplica exacta d’ell.

Ja a la nit, un sopar de germanor entre totes les colles i una miqueta de festa per Rubí, que estava ple de gom a gom.

I el sendemà, de visita per la fira, en un matí totalment diferent al dia anterior, plovent i ben fresquet. Finalment, vàrem compartir dinar amb alguns membres de la colla de Rubí, que tot s’ha de dir, han sigut uns amfitrions excel•lents.

Ara, a esperar la segona part de l’intercanvi, que tindrà lloc durant les nostres festes de Sant Blai, quan els espectaculars gegants i gegantons de Rubí visitaran la nostra ciutat.