EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

dijous, 10 de febrer de 2011

Exposició dels gegants i cabuts


El divendres 4 de febrer, i amb motiu del quart aplec, es va inaugurar al Centre Municipal de Cultura de la Mercé l’exposició amb tots els gegants i cabuts de Borriana.

En ella podem contemplar els gegants antics i els nous, els dotze cabuts de la confraria de la Mercé i els quatre que portem l’associació (propietat d’Enrique Lloret i d’un amic), amb la corresponent roba acabada de fer per a eixos quatre caps (el pirata, el vampir, la negreta i el dormilon), confeccionada per dones de la nostra associació i estrenada el dia de l’aplec.

També podem trobar els cartells corresponents als quatre aplecs celebrats fins ara i el cartell identificatiu de la nostra associació que solem portar a les eixides.

L’exposició va ser inaugurada per l’alcalde de Borriana, el regidor de cultura, el de festes i el de comerç, les reines falleres, la presidenta de la confraria de la Mercé i la de l’Associació de Gegants i Cabuts de Borriana, i romandrà oberta durant les pròximes setmanes.

Fotos:
https://goo.gl/photos/7FdyuXKWf8EFFxQM7