dilluns, 31 d’octubre del 2022

VIII Aplec de Gegants i Cabets d'Ontinyent

 

 


 

Gran jornada la que hem viscut al 8é Aplec de Gegants i Cabets d'Ontinyent, on hem arribat a les 9 del matí amb els nostres gegants Artal i Seidia, Blai i Mercé, el gegantó Joelet i els gegants de motxilla Centet, Quiquet i Astarot, que feia la seua primera eixida.

Després d'esmorzar a la glorieta, hem plantat les nostres figures a la plaça de la Concepció, que han compartit protagonisme amb la gran varietat de figures que hem pogut contemplar, amb colles d'Agres, Agullet, Alacant, Albaida, Afarrasí, Bocairent, Borriana, Montblanc, Reus, el barri de Gràcia de Sabadell, els gegants del Pi de Barcelona, els de la l'Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya i els amfitrions d'Ontinyent. Totes les figutes han fet un ball només eixir i a continuació han desfilat pels carrers Gomis i Maians fins a la plaça Major, amb tot el recorregut ple de públic de gom a gom que no volien perdre's l'acte.

Ja en la plaça Major, hem fet el nostre ball quan hem entrat i ja al final el ball conjunt de tots per acabar. Seguidament hem anat a desmuntar, carregar i hem acabat amb un dinar de categoria i amb molta animació.