dimarts, 14 de juny del 2022

XXXIV Trobada de Gegants de Sant Feliu Sasserra

 


El dissabte 11 de juny vàrem participar en la 34a Trobada de Gegants de Sant Feliu Sasserra, una trobada amb molta calor però també amb molta festa i alhora molt emotiva, ja que era la darrera que organitzaria la colla actual. Les colles participants eren les d'Avinyó, Borriana, Girona, Salt, Verdú i els amfitrions de Sant Feliu.

Havent plantat a les figures davant de les piscines municipals amb un sol que badava penyes, va començar la cercavila fins al poble on a l'entrada vàrem fer una paradeta per a beure i descansar. Seguidament vàrem tombar els gegants per a poder passar per portal que ens duria pels carrer més estrets fins a l'ermita de la Magdalena, on va tindre lloc la segona parada i refrigeri.

Finalment, la cercavila va continuar fins a la plaça Major, on va tindre lloc els balls i presentacions de les colles, el lliurament de recordatoris i la ballada final dels gegants participants.

La trobada va acabar amb un sopar de germanor de botifarra amb mongetes a l'Ateneu, amb molt bon ambient. L'endemà vàrem tornar cap a casa amb una paradeta per a visitar Montserrat.

Fotos:

https://photos.app.goo.gl/XtBm17xW4J4HVAVT8