diumenge, 7 d’octubre del 2018

V Encuentro de Gigantes y Cabezudos de Torrejón de Ardoz



Gran cap de setmana el que hem passat a Torrejón de Ardoz, en plenes festes del Roser, cap on hem eixit de bon matí amb el bus ben carregat, i és que la trobada prometia i les expectatives s'han complit de bon tros.

Havent arribat a migdia, hem descarregat i muntat els gegants al pavelló, on hem dinat i, després de descansar una miqueta, hem eixit en comitiva cap a la plaça Major, on ha tingut lloc la recepció amb els representats i en acabant s'ha estrenat una nova figura, acompanayada de bona cosa de gegants, ja que allí estaven les colles navarreses de Castejón, Fitero, Pamplona i Puente la Reina, la basca de Bergara, la càntabra de Santander, la castellanolleonesa de Camarzana de Tera, les catalanes de Reus, Santpedor i Valls, les madrilenyes de Galapagar, Pozuelo de Alarcón, San José de Valderas i els amfitrions de Torrejón de Ardoz i la nostra colla de Borriana com a única representant valenciana.

Seguidament ha començat la desfilada nocturna de totes les colles amb els carrers de gom a gom fins a tornar a la plaça Major, on cada colla ha fet el seu ball. En acabar, hem guardat els gegants al pavelló i hem sopat tots junts.

I al sendemà diumenge teníem cercavila de nou, esta volta a migdia, per un recorregut diferent que ha acabat a la plaça Major, amb moltíssima gent també durant tot el camí. En acabar hem tornat al pavelló per a desmuntar, dinar, carregar i cap a casa, que encara teníem molt de camí. Cap de setmana complet, també cansat...  però ben bé que ho hem passat.

Fotos:
https://photos.app.goo.gl/8t7U3vBXSRoBSQnXA