diumenge, 15 d’octubre del 2017

XXIV Trobada de Gigants de Fraga



Gran cap de setmana el que hem passat a Fraga, en la seua XXIV Trobada de Gigants, dins de les festes del Pilar. Dissabte 14 de matí vàrem carregar les peces i cap a Fraga, on arribàrem a migdia per a dinar i deixar les coses a l'allotjament.

A les 16,30 tenia lloc la plantada a l'avinguda d'Aragó, a la part nova de la ciutat, amb les colles d'Alcoi, l'Alcora, les Borges Blanques, Borriana, Cornellà de Llobregat, la Colla Nostra, Colles Germanor i Pardinyes de Lleida, Lloret de Mar, Ponts, Puigcerdà, Torregrossa, Tortosa, Valdealgorfa i els amfitrions, la Colla de Gigants de Fraga.

La cercavila va discórrer per l'avinguda fins al pont que travessa el riu Cinca, per on vàrem passar a la part nova i fer un descanset i picadeta al passeig de vora riu. Després de recuperar mamprenguérem de nou la cercavila fins al passeig del Cegonyer, on va tindre lloc el ball de cada colla.

I després de carregar els gegants a l'autobús, vàrem pujar a la part més alta del barri antic per a sopar en el marc incomparable de l'antic castell de Fraga.

El diumenge ja va ser més tranquil·let, amb un poc de visita cultural durant el matí, dinar i tornada en bus cap a casa. Última eixida de l'any ben complida!

Fotos:
https://photos.app.goo.gl/XV03UxT7ESMY8A4D2