EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

dimecres, 12 d’octubre de 2016

Desfilada del 9 d'octubre a Borriana i Cercavila de la Conquesta a la Vall d'Uixó 2016Enguany el 9 d'octubre hem doblat, ja que a més d'anar de vesprada a la Vall d'Uixó, de matí hem eixit per Borriana, en la que ha estat la primera Desfilada del 9 d'octubre, on hem participat amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters, el Grup de Danses Tradicionals l'Arenilla i la banda de música de l'Agrupació Filharmònica Borrianenca. També han desfilat els cabuts de la Mercé, portats per membres de la Colla Gegantera Sant Roc d'Onda, als quals volem agrair-los la seua gran ajuda per a què pogueren eixir tots estos cabuts acabats de restaurar per Enrique Lloret.

Hem ballat a la plaça Martí de Viciana, la Mercé i l'Ajuntament, amb un gran èxit de gent i molta participació per a ser el primer any.

Ja de vesprada hem anat a la Vall d'Uixó i, com des de fa 8 anys, hem participat en la Cercavila de la Conquesta, amb filades de moros i cristians i diferents grups d'animació, enguany com a novetat que ha començat des de dalt i hem anat baixant, cosa que ha alleugerit molt el recorregut.

Cansats però ben contents, acabem els actes d'enguany i anem preparant per al 28 de gener el que serà el nostre 10é aplec.

Fotos Borriana:
https://goo.gl/photos/wqtbHekPjTzCa4ar7