EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

dimecres, 21 de setembre de 2016

XXVIII Trobada de Gegants de Sant Carles de la RàpitaEl dissabte 17 de setembre vàrem visitar per primera vegada Sant Carles de la Ràpita, que celebrava la seua XXVIII Trobada de Gegants. La plantada va tindre lloc a migdia a la plaça Carles III, amb colles d'Alcanar, Amposta, Borriana, Campredó, Castelldefels, el Catllar, Horta de Sant Joan, Montbrió del Camp, Móra la Nova, la Riba, el barri de Sant Llàtzer de Tortosa, Ulldecona i Vinaròs, amb els amfitrions, la Colla Gegantera i Dolçainera i Esbart Dansaire Rapitenc.

El dinar va ser al poliesportiu, clòtxines i caldereta de bou, tot boníssim, des d'on vàrem anar al lloc de la plantada per a prendre un cafenet abans de la cercavila, que començava a les 6. En esta ocasió vam tindre un bon dia, sense patir gens de calor. El final va ser a un lloc molt bonic, l'amfiteatre del Parc Garbí, ballant amb un estany davant, entre els gegants i el públic, i tenint la mar darrere.

Fotos:
https://goo.gl/photos/4R53gQHJ2ZFBmeYg6