EIXIDES 2021

FETES

23 d'abril a 1 de maig --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts

2 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

23 i 24 de setembre --- Borriana --- Visita a la Casa dels Gegants i Cabuts

25 de setembre --- València-Cabanyal --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotets i Grans - Mostra Viva del Mediterrani

2 d'octubre --- L'Alcora --- Presentació del Nou Gegant de l'Alcora

12 d'octubre --- Borriana --- Ofrena de Flors

24 d'octubre --- Bocairent --- 1a Mostra de Nanos i Gegants Valencians - Xicotes i Grans - Capital Cultural Valenciana

SUSPESES

28 de gener a a 6 de febrer --- Borriana --- XIV Aplec de Gegants i Cabuts (suspés)

dilluns, 30 d’agost de 2010

XX Trobada de Gegants i Cabuts de Benicarló

El passat dissabte 14 d’agost vàrem anar a Benicarló per a participar en la seua XX Trobada de Gegants i Cabuts i en la commemoració del 20é Aniversari de l’agrupació local. Juntament amb els nostres hi havia gegants i cabuts d’Alcalà de Xivert, Alcanar, Alella, Benicàssim, Càlig, Gandesa, Godella, l’Hospitalet de Llobregat, Ontinyent, Sabadell, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara, Tortosa, Ulldecona, Vinaròs i els amfitrions de Benicarló. També es trobaven els gegants de Xarxa Teatre, que fa 20 anys varen ser padrins dels gegants benicarlandos. D’entre totes les figures cal destacar que n’hi havia de molt originals, com unes que representaven els personatges de Mortadelo i Filemón.

La plantada va tindre lloc a la plaça de Sant Bertomeu on, després de tirar 20 coets commemoratius dels 20 anys de la Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló, va començar un animat cercavila que va acabar a la plaça de la Constitució amb la interpretació del ball Ebre Avall per part de les colles de Benicarló, Vinaròs, Ulldecona i Sant Carles de la Ràpita i finalment un ball general de tots els gegants participants en la trobada.