diumenge, 8 de maig del 2016

XX Trobada de Nans i Gegants d'Alcoi




Magnífic dia per Alcoi, on hem participat en la seua XX Trobada de Nans i Gegants, amb les colles de Fraga, Moncofa, els grup de danses Carrascal d'Alcoi i els organitzadors, el grup de danses Sant Jordi.

A les 5 hem arribat a Alcoi per a la plantada dels gegants, però quan hem començat a verstir-los... ai, que les camises dels gegants s'havien quedat a Borriana. I ara que farem...  "no queda més remei que traure'ls sense mànegues, mira, com si anaren d'estiu". És la primera vegada que ens passa, i esperem que torne a passar mai més.

Bé, una volta superat el drama, i havent quedat plantats els gegants al parc de la Glorieta, vàrem anar a prendre una coseta fins que a les 6:30 començara la desfilada, que va discórrer baixant per l'espectacular carrer de Sant Nicolau ( i és que Alcoi és preciós) fins arribar al Parterre, on va acabar amb el ball de cada grup, lliurament de recordatoris i ball conjunt de tots els participants.

Per a acabar la trobada, en acabar de desmuntar i carregar l'autobús vàrem sopar de categoria tots els participants en el local d'una filà de moros i cristians.

Fotos:https://goo.gl/photos/U1ML6bjTPE4CqDdSA