diumenge, 14 de juny del 2015

II Trobada de Nanos i Gegants de Monòver



Hui 14 de juny hem estat a Monòver participant en la seua II Trobada de Nanos i Gegants, amb les colles d'Abaran, Alacant, Asp, Novelda, el Pinós, Vinaròs i els amfitrions de Monòver.

De bon matí hem carregat les figures a l'autobús i hem eixit cap al Vinalopó, 2 hores i mitja de viatge que han passat rapidet. En arribar ens han convidat a esmorzar i hem muntat els gegants davant de la plaça de bous, des d'on començava la cercavila, que ha transcorregut amb un sol que badava pedres, fins a la plaça de la Sala.

A l'arribada a l'ajuntament hem fet l'entrada a la plaça, plena de gom a gom, amb un ball de lluïment. Seguidament ha tingut lloc el lliurament de recordatoris i un ball conjunt de tots els gegants. Finalment hem anat a desmuntar els gegants i hem dinat tots junts al casino de Monòver.

Ho hem passat molt bé, ha sigut una gran trobada i els companys de Monòver ens han tractat de categoria. Ens hem quedat amb ganes de repetir, però l'espera no serà molt llarga ja que ben prompte tenim la pròxima eixida.

Fotos:
https://goo.gl/photos/6VH9Ch3YmDG7ozJ58