dijous, 29 de desembre del 2011

Bateig dels nanos d'Almassora

El passat diumenge 4 de desembre vàrem anar amb els cabuts a la població veïna d’Almassora per a assistir al bateig dels nanos de l’Associació Cultural el Torrelló, Llorenç i Quiterieta. Un acte molt emotiu que va tindre lloc dins de la II Trobada de Dansa i que en esta ocasió estava dedicat als balls de nanos.

Després d’haver-nos canviat i d’haver pres un cafenet, tots els grups participants es varen concentrar a la plaça Pere Cornell, al costat de l’ajuntament nou. Allà podíem trobar els nanos i cabuts de l’Alcora, Benicarló, Benicàssim, Borriana i Vinaròs, els del Corpus i l’Aljama de Castelló, el bestiari de Botafocs del Grau de Castelló, a més dels amfitrions i dels padrins. La cercavila va recórrer els carrers de la vila fins arribar a la plaça Major, on va tindre lloc l’acte del bateig dels nous nanos d’Almassora, Llorenç i Quiterieta, que varen tindre com a padrins els nanos de la colla Badall de Castelló i com a padrinets els del col·legi Herrero.

En acabar el bateig, cada colla va anar passant per a felicitar els nous membres i es va cloure l’acte amb l’estrena del ball dels amfitrions.

Des d’ací volem felicitar a l’Associació Cultural el Torrelló per la magnífica organització de l’acte i esperem que esta família nostra dels nanos i dels gegants continue creixent i puguem assistir a molts batejos més.

Fotos:
https://goo.gl/photos/EgyE53qqujYMiuhT6